STARBUCKS® ESPRESSO ROAST
Täidlane ja jõuline
Avastage STARBUCKS® Espresso Dark Roast rikkalikud ja karamelliselt magusad noodid, mis on nende kuulsate käsitööna valmistatud lattede keskmes. Sulle meeldib kindlasti selle ajatu retsepti järgi valmistatud kohvi intensiivsus ja seda kõike saab valmistada vaid sekunditega NESCAFÉ® Dolce Gusto® kohvimasinaga.
TOITUMISALANE TEAVE | Ühik | per 100g | per 100ml | per portsjon | % GDA |
---|---|---|---|---|---|
Röstitud ja jahvatatud kohv | g | müüdud kujul | 5.5 | ||
Energiasisaldus (with fibers 8kJ/g) | kJ | 1093.8 | 24.0 | 7.2 | |
Energiasisaldus (with fibers 2kcal/g) | kcal | 266.9 | 5.7 | 1.7 | 0% |
Rasvad | g | 17.1 | 0.0 | 0.0 | 0% |
millest küllastunud rasvhapped | g | 7.6 | 0.0 | 0.0 | 0% |
Available Süsivesikud | g | 0.2 | 2,8 | 2,2 | 0% |
millest suhkrud | g | 0.2 | 1,9 | 1,5 | 0% |
Kiudained (DP > 3) | g | 38.7 | 0.7 | 0.2 | - |
Valgud | g | 8.1 | 0.3 | 0.1 | 0% |
Sool | g | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.2 |
koostisaineid:
röstitud ja jahvatatud kohv
*RI -
Keskmise täiskasvanu võrdluskogus (8400 kJ/ 2000 kcal).

Raske töö maitseb oivaliselt
STARBUCKS® hakkas 1975. aastal otsima kohviubade liigi ja rösti täiuslikku kombinatsiooni. Kuid kestnud katsetamised tõid kaasa selle kohvi – karamelliselt magusa kohvi retsepti. Täpselt nii. Retsepti pole siiani muudetud.
Sulle võiksid meeldida ka
PARIMAD NIPID


RÖSTIMISASTE
Aastatepikkune keskendumine ja teadmised tõid kaasa Starbucks™ röstimisastme, mis koosneb Starbucksi heledast, keskmisest ja tumedast röstist. Iga kohviuba vajab ainulaadset aja ja temperatuuri tasakaalu, et areneks välja selle individuaalse aroomi, happesuse, tekstuuri ja maitse tipp.


EETILISE TOOTMISE KOHUSTUS
Starbucks on võtnud kohustuse toota oma kohvi 100% eetiliselt ning saavutasime hiljuti 99% verstaposti. Eesmärk on teha kohvist maailma esimene jätkusuutlik põllumajandustoode.


KOHVIKU PRAKTIKAD
Koostöös Conservation Internationaliga välja töötatud Kohvi ja põllumajandustootjate võrdõiguslikkuse (C.A.F.E.) praktikad aitavad luua kvaliteetse kohvi pikaajalise varustatuse, avaldades samal ajal positiivset mõju kohvikasvatajatele ja nende kogukondadele.
