Starbucks® HOUSE BLEND GRANDE
Rikkalik maitse iirise nootidega
Ar šo kafiju 1971. gadā aizsākās STARBUCKS®. Maisījums no Latīņamerikas pupiņām, kuras zaigo tumšā valriekstu krāsā. Aromāta pārpilnība, līdzsvarota riekstu un kakao garša un pavisam nedaudz salduma no grauzdēšanas. Vienkārši garšīga tasīte kafijas.
UZTURVĒRTĪBA | Ühik | per 100g | per 100ml | per portsjon | % GDA |
---|---|---|---|---|---|
Röstitud ja jahvatatud kohv | g | müüdud kujul | 8.5 | ||
Energiasisaldus(with fibers 8kJ/g) | kJ | 1093.8 | 0.9 | 8.5 | |
Energiasisaldus(with fibers 2kcal/g) | kcal | 266.9 | 0.0 | 2.0 | 0% |
Rasvad | g | 17.1 | 0.0 | 0.0 | 0% |
millest küllastunud rasvhapped | g | 7.6 | 0.0 | 0.0 | 0% |
Available Süsivesikud | g | 0.2 | 0.0 | 0.0 | 0% |
millest suhkrud | g | 0.2 | 0.0 | 0.0 | 0% |
Kiudained (DP > 3) | g | 38.7 | 0.1 | 0.2 | - |
Valgud | g | 8.1 | 0.0 | 0.1 | 0% |
Sool | g | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.2 |
koostisaineid:
röstitud ja jahvatatud kohv
*RI -
Keskmise täiskasvanu võrdluskogus (8400 kJ/ 2000 kcal).

Algupära
See kohv tähistas tootemargi STARBUCKS® algust 1971. aastal. Segu Ladina-Ameerika hõrkudest kohviubadest, mis on röstimisel saanud särava tumeda kastani värvi. Kohv, millel on tugev aroomiga, mida tasakaalustavad pähkli- ja kakaomaitsed ning törtsuke röstimisest saadud magusust. Lihtsalt maitsev tass kohvi.
Sulle võiksid meeldida ka
PARIMAD NIPID


RÖSTIMISASTE
Aastatepikkune keskendumine ja teadmised tõid kaasa Starbucks™ röstimisastme, mis koosneb Starbucksi heledast, keskmisest ja tumedast röstist. Iga kohviuba vajab ainulaadset aja ja temperatuuri tasakaalu, et areneks välja selle individuaalse aroomi, happesuse, tekstuuri ja maitse tipp.


EETILISE TOOTMISE KOHUSTUS
Starbucks on võtnud kohustuse toota oma kohvi 100% eetiliselt ning saavutasime hiljuti 99% verstaposti. Eesmärk on teha kohvist maailma esimene jätkusuutlik põllumajandustoode.


KOHVIKU PRAKTIKAD
Koostöös Conservation Internationaliga välja töötatud Kohvi ja põllumajandustootjate võrdõiguslikkuse (C.A.F.E.) praktikad aitavad luua kvaliteetse kohvi pikaajalise varustatuse, avaldades samal ajal positiivset mõju kohvikasvatajatele ja nende kogukondadele.
