Loading...
Loading...

Kuidas see Sinuni jõuab, on oluline

Enne Su esimest sõõmu on oma lugu. Avasta uskumatu teekond kohviubadest tassini, mis kulmineerub iga kord professionaalse kvaliteediga kohviga.

Kohvikirss enne kohviuba

Kujuta ette, et seisad kohvipuu juures. Sa pead valima ainult parimad oad – mida Sa otsid? Parimaid kohvikirsse. See nõuab kannatust, kuid on alati põnev, kui kohvikirsid selle täiusliku küpsuse saavutavad.

Pühendumine vastutustundlikule hankimisele

Meie lubadus on kvaliteet. Ja kvaliteet tähendab, et kohvioad kasvatatakse vastutustundlikult ja toetatakse kohalikke tootjaid, et nad teeksid samuti kogu maailmas.

LISATEAVE

Kahte samasugust rösti ei ole

Aa, röstimine. Kui tulevad välja need imelised aroomid ja paljastub viljakeha.

Eri kohvioad reageerivad eri röstimistasemetele, seega kalibreerime järjekindlalt aega ja temperatuuri, et veenduda, et need on ideaalsed.

Hele

Säilitab puuviljaaroomid ja happesuse ning annab väiksema täidluse.

Kahte samasugust rösti ei ole.

Aa, röstimine. Kui tulevad välja need imelised aroomid ja paljastub viljakeha. Eri kohvioad reageerivad eri röstimistasemetele, seega kalibreerime järjekindlalt aega ja temperatuuri, et veenduda, et need on ideaalsed.

Keskmine

Annab rohkem tasakaalus maitse, väiksema happesuse ja keskmine täidlusega kohvi.

Kahte samasugust rösti ei ole.

Aa, röstimine. Kui tulevad välja need imelised aroomid ja paljastub viljakeha. Eri kohvioad reageerivad eri röstimistasemetele, seega kalibreerime järjekindlalt aega ja temperatuuri, et veenduda, et need on ideaalsed.

Tume

Eriti täidlane ja vähese happesusega.

Kahte samasugust rösti ei ole

Aa, röstimine. Kui tulevad välja need imelised aroomid ja paljastub viljakeha.

Eri kohvioad reageerivad eri röstimistasemetele, seega kalibreerime järjekindlalt aega ja temperatuuri, et veenduda, et need on ideaalsed.

Hele

Säilitab puuviljaaroomid ja happesuse ning annab väiksema täidluse.

Keskmine

Annab rohkem tasakaalus maitse, väiksema happesuse ja keskmine täidlusega kohvi.

Tume

Eriti täidlane ja vähese happesusega.

Koos on parem

Kui oad on valmis, hakkame paarilist otsima. Eri piirkondadest pärit ubadel on eri nüansid. Need segatakse iseloomu alusel. Ja kui me saavutame selle täiusliku tasakaalu, hakkavad sädemed lendama.

Milline on Sinu lemmikjahvatus?

Jahvatamine toob esile veelgi rohkem neid NESCAFÉ® Dolce Gusto® aroome, mida Sa tunned ja armastad. Ubasid jahvatatakse pikalt... ja lühidalt, sõltuvalt kohvi tüübist..

Peenem jahvatus sobib väiksemate tasside jaoks

Võimaldab kohviaroomide optimaalset ekstraheerimist.

Jämedam jahvatus sobib suuremate tasside jaoks

Aroome ekstraheeritakse õrnalt, säilitades seeläbi nende kvaliteedi pikaks ajaks.

Hoolikalt pakendatud

Pärast jahvatamist hoiame kohvipuru värskena. Pakendame iga segu hoolikalt oma patenteeritud nutikapslitesse, tagades, et värsked maitsed ja aroomid on lukustatud ja suletud – alles Sina saad need vabastada.

Tarnitakse alati värskelt

Viimane samm on alati meie lemmik. Kui võtad lonksu hämmastavat, värskelt valmistatud kohvi ja maitsed seda kirge, mis selle valmistamisse on pandud. Meie jaoks on oluline, kuidas see Sinuni jõuab. Iga kord.